Nemrég a Judas Priest énekes Rob Halford érdekes interjút adott. Néhány részlet belőle: „Ahogy az életemet nézem, zenészként úgy fogom tovább folytatni, mint eddig. Természetesen a pályafutásom nagy részét a Judas Priestben töltöttem és igen, valóban egy búcsúturnéra fogunk indulni, ami valószínűleg 2012-ig is eltarthat. Még van azért néhány dolog, amit el szeretnénk mondani. Ez nagy sokk volt a rajongóinknak és egyelőre kivárjuk, amíg elül a vihar, amit ez a bejelentésünk okozott. Hogy miért döntöttünk így? Rengeteg okot lehetne megnevezni. Egyszer bizony mindenkinek szembe kell néznie a halandósággal. Néhány csapat csak csinálja és csinálja tovább, mások lassítanak a tempón egy kicsit, mások pedig teljesen leállnak. Előbb vagy utóbb minden bandával meg fog történni ez és most a Judas Priest számára is elérkezett az idő. Azt akarjuk, hogy tiszteletteljesen távozzunk a zenei életből. El akarjuk kerülni a „Muhammad Ali-szindrómát”.

 
Amikor valaki túl régóta van már a ringben és elég szomorú látványt nyújt. Erre figyelnie kell egy zenésznek, főleg a heavy metal extrém világában. Megpróbálsz úgy viselkedni a színpadon, mint 30 évvel ezelőtt, csak ez ma már egyáltalán nem megy könnyen. Azt szeretnénk, hogy a rajongóink nem legyenek elkeseredve a búcsúzásunkkal kapcsolatban, hanem egy ünnepségnek fogják fel ezt a turnét. Nem fogunk egy szemvillanás alatt távozni. Meg fogjuk adni a módját. A hangomat még mindig erősnek tartom, tele vagyok energiával és a Halford zenekarommal még biztos folytatni fogom egy darabig. Mind a két bandára mély tisztelettel gondolok, de másként kezelem őket. Bárhová is sodor a sors valamilyen személyes szinten metalt akarok játszani, amíg csak bírom”.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pengeto.blog.hu/api/trackback/id/tr612528590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása