Bordács Attila tizenegy év kitartó küzdelem után 2010. április 17-én, reggel 6 órakor elaludt örökre. Szerető családja, barátai, zenésztársai mind szívükben őrzik. Ismét elment egy nagy zenész. 

A basszusgitáros és énekes a nyolcvanas évek elején kezdett countryzenekarokban játszani, először az Interfolk, majd az ebből alakult Bluesfolk tagja volt, amit a Rodeó követett, már külföldi fellépésekkel megfűszerezve

. Sessionzenészként már hosszú évek óta közreműködött alkalmanként a Bojtorjánban, ahol állandó tag 2001-2002 környékén lett. Emellett több zenekarnak is tagja volt: a soul-blues zenét játszó Bruce Lewis Bandnek, a funkyzenekar Cool Minersnek és a Kalmus, Benkő, Bordács Triónak.


(c)zene.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pengeto.blog.hu/api/trackback/id/tr141939002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása