"2010. április 24.-én, a debreceni Perényi 1. Zenei Klubban kerül megrendezésre a tavalyi, nagy sikert aratott Full Of Anger Fesztivál "másfeledik" felvonása. Idén három koncert fut majd a Fesztivál neve alatt, melyből ez a buli az első a sorban (júniusban, illetve novemberben várható a többi koncert).


A mostani koncert fellépői:

Baskíria (Black Metal – Budapest)
Surgical Dissection (Brutal Death Metal – SK)
Angerseed (Death Metal – Debrecen)
Mortem (Industrial Deathcore – Nyírbátor)
Paediatrician (Goregrind – Budapest)
Deadnight (Death Metal - Füzesabony)

A szlovák Surgical Dissection először játszik majd Debrecenben, a Mortem pedig az új felállásával debütál a cívisvárosban. Az egyre népszerűbb Goregrind műfaj új szín a Fesztivál palettáján, ezt a budapesti Paediatrician fogja képviselni. A Baskíria és a Deadnight pedig szintén ismert nevek, hiszen a Fesztivál előző neve alatt lezajlott bulikon már lehetett őket látni. A koncert napján jelenik meg az Angerseed "The First Seeds...” című anyaga, melyről (valamint a Fesztiválról) bővebben a www.angerseed.hu címen olvashat mindenki, melyen minden fontos infó megtalálható.


(c) Heavymetal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pengeto.blog.hu/api/trackback/id/tr831933366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása