Az amerikai Abigail Williams szimfonikus black metalt játszó gárdája befejezte az eddig cím nélküli második nagylemezének felvételeit. A hangszerek sávjainak rögzítésére a clevelandi Conquistador Studiosban került sor. A nyolc új dalt közös munkával vette fel Ken Sorceron énekes/gitáros és Cole Martinez hangmérnök. A számokat a Hypocrisy főnöke, Peter Tagtgren keveri és várhatólag a hónap végére be is fogja fejezni a munkát.
Sorceron így kommentálta az eseményeket:
Sokkal kevesebb szinti van a dalokban. Jóval több gitárt pakoltunk a számokba és a hangzás is tradicionálisabb lett, de ettől még az anyag igazi Abigail Williams maradt. Nagyobb teret engedtünk maguknak a dalszerzés terén, mint ezelőtt bármikor. A munka a stúdióban nagyon természetesen zajlott. Mindent sokkal könnyebben rögzítettünk és így nagyon őszinte lett az új album hangzása”.
Az új CD megjelenési dátumát egyenlőre még sűrű homály fedi.


(c) Heavymetal.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pengeto.blog.hu/api/trackback/id/tr441933354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása